Zielona Mila Universum 63
Spokojnie, mamy czas, możnaby np poczekać na kandydatury do piątku jak już ogłosiłeś i w piątek po południu by się okazało jaka sytuacja i założyłoby się temat w którym każdy by oddał swój głos
Użytkownik
ja tez sie wam moge przydac, zamierzam pograc dlugo na ogame i na pewno was nie zawiode
Nowy użytkownik
no dokładnie ... do konca tego tygodnia macie czas zgłaszac sie itp a w niedziele wybierzemy kto wstąpi do RADY!
Wydaje mi sie ze ci ktorzy chca isc do Rady powinni powiedziec jakie maja doswiadczenie a nie zeby byla to taka osoba ktora pierwszy raz gra w ta gre i idzie do rady bo ma poparcie Takie moje skromne zdanie. Ja nie chce byc w radzie ale z checia bede glosowal na najlepsza kandydature pzdr
Użytkownik
ja mamdoswiadczenie, wczesniej gralem na 40 universum ale admini zakonczyli moja przygode po pol roku gry
Użytkownik
plemiona sa jakies setki tysiecy lat za ogame:P
I ja się zgłaszam ;]]
w OGame gram z przerwami ,ale już od uni11 ( czyli od 4 lat ).
Doświadczenie mam spore jeżeli chodzi o grę ( najwyżej top 200 na Uni37 ,już nie gram ).
Jeżeli o sojusze chodzi ,to wymienię te najważniejsze sojusze ,które uważam ,że były dużym powodzeniem.
Uni 8 ,na początku tego universum byłem 'generalem' w sojuszu ,który nawet nie wiem jak się nazywał ( nie pamietam )
Uni 11 ,to Galactic Republic ,najlepiej zoorganizowany sojusz ,w którym grałem. Byłem tam przez kilka miesięcy w radzie ,póxniej zostałem dyplomatą ,aż do czasu ,kiedy od uni11 się 'oderwałem'.
Uni36 - sojusz Ostrowin - najpierw zastępca ,później główno-dowodzący ;]
Uni47 - Gwiezdni Piraci - rada + założyciel akademii Gwiezdnych Piartów
Na ogame.org ,na dwóch uni prowadziłem sojusz Elite Polish Gamers ( top 10 sojuszy ,to było uni15 i - nie jestem pewien - 19? )
również przez kilka miesięcy ,aż do czasu skończenia z ogame ;) ( jak widać - wrócilem :P )
W tym momencie gram też na uni62 ,w sojuszu Mochery ( Mochery z Uni63 ,to ten sam sojusz ).
Mam dość dużo czasu ,potrafię zorganizować sobie pracę ,nie mam problemów z prowadzeniem sojuszu/zasiadaniem w jego radzie.
Tyle jeżeli chodzi o przechwałki :D:D
Pozdrawiam ;)
Nowy użytkownik
Tez gram na u62
głosowanie do Rady odbędzie się w weekend. Żałuje ze tak mało osob sie zarejestrowało na forum. Osoba z najwiekszą liczbą punktów dostanie range "Prawa ręka" nastepne dwie osoby bedą poprostu w Radzie i bedą miał duży wpływ na życie w sojuszu.
do usłyszenia
Użytkownik
k1kriz, skoro tak skaczesz z sojuszu na sojusz to powiedz ile masz zamiar tu zostac
ee. padłem.
chyba się nie zrozumieliśmy..
gram w OGame od 4 lat i gra na jednym universum ,w jednym sojuszu byłaby troszkę nudna ,nie sądzisz?
Zresztą ,jak sam dobrze wiesz nie zawsze wszystko się udaje ,nie zawsze sojusz działa do końca tak ,jak byśmy tego chcieli.
Tym bardziej nie umiem pojąć ,czemu uważasz ,że "skaczę z sojuszu na sojusz" ;>
Chętnie bym kandydował, ale nie jestem pewien czy będę na pewno najlepszą osobą na to stanowisko Co prawda mam doświadczenie grałem niecałe pół roku na uni 6, ale był tam naprawdę gigantyczny poziom i niestety później z powodu braku czasu i nauki musiałem przestać
Teraz studiuje więc czasu mam dużo. Tak czy inaczej zgłaszam swoją kandydaturę. Nie będę się tu zachwalał zbytnio. Kto chce niech na mnie głosuje
pozdrawiam.
Nowy użytkownik
A ja nie chcę kandydować, chcę zostać top 1
I tak zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądało za 3 miesiące. Zobaczymy wtedy kto dużo łupie i tak naprawdę zostaną tylko wytrwali, dla których złom na 300% to nic wielkiego....
Z kosmicznymi pozdrowieniami
Innovation
Wiecie - nie mam jeszcze wyrobionego zdania o większości osób. moim zdaniem Przemek i Innowation się nadają do rady, ale rada to zazwyczaj więcej niż 2 osoby. Może poczekamy i zobaczymy za jakiś czas kto się sprawdza?